ViikkoMainos Lapua

ViikkoMainoksen tarkoitus on palvella nimenomaan Lapualla toimivaa kaupankäyntiä siten, että yhä useampi euro jäisi omalle paikkakunnalle – ja siten kehittäisi omien yritysten palveluja. Tulemme kampanjoimaan jokaisessa lehdessä Lapualta ostamisen tärkeyttä. Järjestämme vuoden aikana useita erilaisia kampanjoita yhdessä Lapualla toimivien yritysten kanssa.

Jokainen euro, joka jää Lapualle, auttaa kehittämään yritysten ja kauppojen palveluita vielä paremmiksi – meidän lapualaisten ostajien hyväksi.

Pystymme tarjoamaan ilmoittajille erittäin edullista ilmoitustilaa.

ViikkoMainos Lapuan ilmestymispäivä on joka viikon torstai. Jakelun suorittaa Posti ns. kirjepostin mukana. ViikkoMainos jaetaan Lapuan postinumeroalueelle eli yli 6 700:een lapualaiseen kotiin ja yritykseen. Se jaetaan myös kaikkiin lapualaisiin kahviloihin ja ruokapaikkoihin sekä muutamiin odotustiloihin. Näihin paikkoihin toimitamme useamman lehden, että ne kestävät lukemista koko viikon.

ViikkoMainos painetaan normaalia sanomalehtipaperia valkoisemmalle ja hieman paksummalle paperille, jossa ilmoitukset tulevat paremmin esille. ViikkoMainos on ns. eurotabloid-kokoinen. Sivukoko on 3 cm leveämpi ja 6 cm korkeampi kuin tavallinen tabloid-lehti. Valkoisen, paksumman paperinsa ja kokonsa puolesta se erottuu heti positiivisesti muista.

Ja kun Lapualla kerran ollahan ja Lapuaa yhyres yritetähän etehenpäin viärä, piretähän täs lehereski tätä meirän murretta kunnias! Ei ny ihan jokapaikas, mutta vaikkapa lukijooren omilla ”Kehaase, Motkota ja Pähkääle” -osastoolla ny ainaki. Räpsääse-osastolle saa lähettää kuviansa kaikki, jokka on miälestänsä räpsäässy niin hyvän kuvan, notta sen julukiaa laittaa muillekkin ihaaltavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *